Kuvaj sa nama

Svako je danas bar pomalo i bar ponekad kuvar. I jedemo svi, i to više puta dnevno. Svi se, dakle, manje ili više razumemo u kuvanje, sve i da nam je šporet najneomiljeniji deo kuhinje.

Svako ima i neke svoje tajne uspešnog kuvanja, neke svoje prečice, samo njemu znane cake po kojima se baš njegovo jelo, kolač, pecivo… izdvaja u moru sličnih. I ma koliko bili nesebični u deljenju sopstvenih caka dobrog kuvanja, nikada niko drugi ne može spremiti isto jelo kao mi (uteha za one koji otkriju svoj recept, ali prećute tajni sastojak – i ujedno stimulacija da nekako prevaziđu svoj mali sebičluk).

Možete kuvati sa nama. Nije neophodno da budete velemajstor u kulinarstvu. Svako je u nečemu bolji od drugih. Neko ume da skuva supu kakvu ne ume niko drugi, nekome su specijalitet dizana testa, a drugima od ruke idu sosevi. Neki ne znaju da mese krofne ili štrudle, drugima su kolači slaba tačka.

Ne mora baš ni da ste vični pisanju. Vaše je da nam pošaljete recept sa preciznim merama i fotografije jela, a naši lektori će se potruditi da vaš tekst izgleda sjajno.

Ovde smo da se družimo i da jedni drugima otkrijemo neke svoje cake, koje će pomoći ostalima da svoje kulinarsko umeće dovedu bar blizu do savršenstva.

Želite li da kuvate sa nama, javite nam se.