Recept za ajvar

 

Nekako mi se čini da nije fer uskratiti čitaoce ovog sajta (pogotovo one koji ne svraćaju na moj blog Negoslava’s, na kojem ponekad objavim i neki recept) za jedan fantastičan (u stvari, dva) recept  za ajvar. Tim pre, što je sezona spremanja zimnice u jeku.

Recept za ajvar u Politikinom Magazinu
Recept za ajvar u Politikinom Magazinu

 

Ovi recepti objavljeni su u nedeljnom Politikinom dodatku – Magazin, zajedno sa isto tako fantastičnim receptom za prebranac, a oni koji su propustili da obezbede sebi štampani recept, web verziju mogu pronaći ovde.

Spremite li prebranac po ovom receptu nikada vam neće pasti na pamet da ga spremate drugačije. A o ajvaru … da vam i ne pričam.

 

Аутор: Negoslava Stanojević

Zalutala sam u ekonomske nauke, a zapravo pisanje mi je fah. Sve sam manje novinar, a sve više kopirajter i bloger i pomalo pisac. Ako me zavidan broj ljudi zna kao autora priča na zaplanjskom dijalektu, bar 75 puta više njih zna me kao autora nekoliko zanimljivih recepata objavljenih na blogu Negoslava’s, po čemu me već prepoznaju i lokalni prodavci. Jedne godine pola Fejsbuka je pravilo ajvar po mom receptu, a mnogima je to postao, kao i meni, naomiljeniji recept za srpski kavijar. Što mi je “opravdanje” i za učešće u ovom projektu.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *